Het kan al in 1 maand

Versnelde vrachtwagen opleiding

Van Sprang & Tempo is al jaren de specialist in versnelde rijopleidingen. Zo snel als jij kunt, dat kunnen wij voor je regelen!

Maar onthoud wel dat het de opleiding voor vrachtwagenchauffeur een echte “beroepsopleiding” is en dat je niet binnen twee weken al helemaal klaar kunt zijn.

Versnelde vrachtwagen opleiding

Een snelle opleiding is heel goed mogelijk dus boek nu snel online je eerste proefles en laat je daarna gelijk uitleggen hoe snel en direct wij je hele opleiding kunnen plannen. Ga dus nu gelijk aan de slag met je nieuwe toekomst.

De proefles is natuurlijk geheel vrijblijvend, jij maakt kennis met de vrachtwagen en gaat een stuk rijden, wij laten je zien wat je allemaal moet leren voor het theoriegedeelte en uiteraard geven wij je ook gelijk een financiële inschatting van de kosten. Hierdoor kun je snel beslissen of je door wil gaan.

Wat is het?

De opleiding start met een 1,5 à 2 uur durende screentest. De instructeur zal deze screentest gebruiken om uw huidige niveau en leersnelheid vast te stellen. Na de screentest geeft de instructeur een eerlijk en goed advies omtrent het verdere verloop van de rijopleiding. Hij zal dan aangeven welk pakket, op basis van uw rijvaardigheidsniveau, het beste bij u past.

Screentest

De screentest is geheel vrijblijvend, u kunt na de screentest ook besluiten om reguliere rijlessen te volgen in plaats van een compactopleiding.

Indien u besluit om na de screentest een compacte opleiding te boeken, dan wordt direct uw praktijkexamen aangevraagd en uw dagdelen ingepland. U ontvangt hiervan altijd een schriftelijke bevestiging. U of uw werkgever weten na de screentest dus precies hoeveel uw rijopleiding gaat kosten en wanneer en hoe laat u op examen gaat. Een dagdeel bestaat uit vier aaneensluitende uren. Bijv. van 08.00 tot 12.00 uur of van 12.30 tot 16.30 uur.

Tarieven

 • Proefles/screentest € 85,-
 • Vakbekwaamheidsopleiding
  Modules RVM1-C en VM2-C en VM3-C
  Cursus, studiemateriaal en examens € 1.200,-
 • Vakbekwaamheid RVM1-C Cursus, studiemateriaal en examens € 500,-
 • Vakbekwaamheid VM2-C Cursus, studiemateriaal en examens € 400,-
 • Vakbekwaamheid VM3-C Cursus, studiemateriaal en examens € 300,-
 • Startpakket: 10 uur vrachtwagenrijles en praktijkexamen € 1.285,-
 • “Praktijktoets” en “toets besloten terrein” inclusief opleidingsdag € 717,50 (excl. registratiekosten CCV)
 • Alle prijzen zijn excl. BTW

Voor een uitgebreid en op maat gemaakte offerte vul de aanvraag bovenaan deze pagina in en vermeld daarbij of u cursus wil volgen voor de theorievakken en of u de opleiding particulier of zakelijk gaat betalen.
U kunt natuurlijk ook even bellen 023-537 04 08

Voorwaarden

Aan het volgen van een compactopleiding zijn enkele voorwaarden verbonden:

 • U moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B
 • U moet in het bezit zijn van een geldige geneeskundige verklaring
 • U bent verplicht om een proefles af te leggen
 • De start van de compactopleiding moet maximaal zes maanden na de screentest zijn

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!