Autorijles in Haarlem

De snelste weg naar je rijbewijs? Dat is Van Sprang & Tempo in Haarlem. Wij bieden de rijopleiding 3.0 S. Dat is rijles nieuwe stijl. Geen ouderwetse methodes, geen kladblokjes met warrige tekeningen, geen onduidelijk traject. Bij Van Sprang bepaal je zelf je eigen leersnelheid, je leerdoelen en je resultaat. Je krijgt online trainingen voor je theorie-examen, maar ook als ondersteuning van je praktijklessen. Verkeerssituaties die je tegenkomt op de weg, oefen je ‘s avonds nog eens achter je computer. En via de bijbehorende software houd je heel gemakkelijk je eigen ontwikkeling bij.

Hoog slagingspercentage

Van Sprang heeft al decennialang een goede naam in Haarlem en omgeving. We staan niet alleen bekend om de hoge slagingspercentages, maar ook om kwaliteit. Onze gemotiveerde en goedopgeleide rij-instructeurs leveren altijd maatwerk. Geen cursist is hetzelfde, we staan voor een individuele aanpak.

Proefles rijbewijs B

Wil je meer weten over deze unieke rijopleiding? Boek dan nu een vrijblijvende kennismakingsles voor maar € 10. Ben je er na de les niet van overtuigd dat deze opleiding vernieuwend, anders en beter is? Dan krijg je van ons je geld terug. Ben je er wél van overtuigd, dan kun je kiezen voor ons voordelig autorijlespakket. Maar ook voor losse autorijlessen. Jij bepaalt zelf hoe je het hebben wilt.

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!