Motorrijles Nieuw-Vennep

Voor motorrijles in de omgeving van Nieuw-Vennep ga je naar Van Sprang & Tempo. Het is de snelste weg naar een motorrijbewijs. Wij staan bekend om onze kwaliteit en het hoge slagingspercentage. Voor ons is geen cursist hetzelfde, daarom kiezen we altijd voor een individuele benadering.

Proefles motorrijbewijs

Om het motorrijbewijs te halen moet je twee praktijkexamens doen: voertuigbeheersing en verkeersdeelname. Tijdens een proefles motorrijden krijg je een goede indruk van wat je voor het motorexamen moet kunnen. Tegelijkertijd krijgt de instructeur een goed beeld van jou als motorrijder. Na afloop krijg je advies over het aantal te volgen lessen. Je kunt kiezen voor losse motorrijlessen of een motorlespakket. Bijvoorbeeld een compleet motorrijbewijs voor € 995,-

Rijbewijs A: 3 categorieën

Het motorrijbewijs, officieel het rijbewijs A, bestaat uit drie categorieën: A1, A2 en A onbeperkt. Welk rijbewijs jij nodig hebt, hangt af van het vermogen van je motor, je leeftijd en ervaring op de weg. Het rijbewijs A1 is voor de lichtste motoren. De minimumleeftijd hiervoor is 18 jaar. Daarna volgen A2 en A onbeperkt. Het motorvermogen, de minimumleeftijd en het benodigde aantal jaren rijervaring lopen stapsgewijs op.

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!