De grootste kans van slagen met onze

Particuliere opleidingen

Onze opleidingen zijn officieel erkend en worden op kwaliteit gecontroleerd door de BOVAG. Wie bij ons wordt opgeleid, heeft de grootste kans van slagen. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor het vrachtwagenrijbewijs, autorijbewijs, motorrijbewijs of het rijbewijs voor de camper. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij Verkeersschool van Sprang & Tempo hoog in het vaandel.

Onze opleidingen

Betere opleiding

Samen kunnen wij jou dus een nog betere service geven, een nog snellere en betere kans op je rijbewijs.

Met de kwaliteitseisen van de ANWB en de bij van Sprang & Tempo altijd aanwezige persoonlijke aanpak is er geen reden meer om te twijfelen.

Proefles

Twijfel je nu toch nog een beetje, neem dan in ieder geval een vrijblijvende proefles bij ons, klik HIER om direct naar de inschrijfpagina te gaan. Na deze proefles krijg je niet alleen een eerlijk advies van onze docent, maar je krijgt ook nog een uitgebreide uitleg van al onze mogelijkheden. Alles is natuurlijk geheel vrijblijvend. Dus als je dan nog denkt “niet voor mij” dan weet je in ieder geval zeker dat je jezelf goed georiënteerd heb op je rijopleiding!

Kortingen

Autorijden is altijd een persoonlijke opleiding, een goede autorijopleiding zal voor niemand gelijk zijn. Natuurlijk hebben wij bij de ANWB rijopleidingen van Sprang & Tempo ook interessante pakketten voor jou om uit te kiezen. Naast de gebruikelijke interessante pakketprijs, kun je bij ons ook unieke extra kortingen verdienen. Heb je bijvoorbeeld overdag tijd kunnen maken voor je opleiding, dan krijg je van ons weer extra korting of kom je naar een centraal startpunt levert dat je weer extra korting op.

Zekerheid

Er is veel aan de hand in de wereld van de ‘rijscholen’ veel faillissementen, veel leerlingen die hun geld van hun pakket kwijt zijn. Rijschoolhouders die er met lesgelden vandoor zijn, rijscholen die slechte kwaliteit leveren, etcetc. Door een wildgroei aan rijscholen de laatste jaren doen helaas deze verhalen wel eens de ronde. Kies daarom voor zekerheid bij een grote landelijke naam samen met een sterke regionale speler.

Bij ANWB van Sprang & Tempo hanteren we ook geen al te strenge zakelijke regels, ben je niet tevreden en komen we er samen niet uit, dan krijg je bij ons gewoon gelijk netjes je centjes terug van dat wat je niet verbruikt hebt.

Theorie opleiding online

Wij verkopen het ANWB trefzeker theoriepakket. Een goed en duidelijk boek en een interactieve cursus via internet die je geleidelijk helemaal door de te leren stof heen begeleid.
Wij hebben zoveel vertrouwen in deze opleiding dat mocht je na het volgen ervan toch nog zakken voor je theorie examen wij je een gratis herexamen aanbieden.

Theorie examentraining

Tijdens onze theorietraining worden mogelijke examenvragen op dezelfde wijze geoefend als tijdens het officiële CBR theorie-examen én worden de vragen aansluitend behandeld, zodat je weet wat je fout hebt gedaan.
Na deze theorietraining kun je gerust op theorie-examen. Dus na één dag leren, lezen, puffen, opletten maar vooral ook plezier beleven kun je examen gaan doen en als het goed is ben je daarna in het bezit van het felbegeerde theoriecertificaat.

Wat kost het?

De kosten voor deze auto theorietraining bedragen € 60,-. Voor inschrijving kun je contact opnemen met je instructeur of direct even bellen of mailen naar ons kantoor.

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!