Certificaat

ADR-vakbekwaamheid

Beroepschauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren moeten in het bezit zijn van het ADR-vakbekwaamheid certificaat, Het vervoer van gevaarlijke stoffen stelt nu eenmaal bijzondere eisen aan de moderne chauffeur. Iedere 5 jaar op herhaling of voor de eerste keer je certificaat halen welke vijf jaar geldig is.
De ADR opleiding bij van Sprang & Tempo kenmerkt zich door de persoonlijke aanpak, voldoende mogelijkheden voor vragen, niet te langzaam als we sneller kunnen en niet te snel als het langzamer moet!

Code 95

Uiteraard geld onze ADR cursus gewoon voor de volledige code 95 certificering mee en is ook maximale SOOB subsidie bij ons mogelijk.

Onze cursisten van vorig jaar heb op de onafhankelijke klanten beoordelingsite Kyoh een 8.4 gegeven voor deze opleiding. Dus volg ook de cursus op een prettige en snelle manier en schrijf je in, onze data kun je gelijk al afstemmen met je eigen agenda. Klik op gelijk boeken en leg je data vast. Je hoeft niet meteen te betalen, maar je neemt wel al een optie op de cursus. Zekerheid voor jou planning dus.

Wat is de Richtlijn Vakbekwaamheid oftewel de CODE 95?

De Richtlijn vakbekwaamheid is een Europese richtlijn. De Richtlijn is op dit moment van kracht op alle buschauffeurs en vrachtwagenchauffeurs die wonen of werken in de Europese Unie (EU).
Nederland heeft goede ervaringen met het huidige chauffeursdiploma. De Europese afspraken zijn daarom grotendeels op de Nederlandse praktijk gebaseerd.

De invoering van de Richtlijn moet zorgen voor:

  • Minder verkeersdoden in Europa;
  • Een vermindering van CO2 uitstoot en bijdragen aan een beter milieu;
  • Meer status voor het beroep van vrachtauto- en buschauffeur;
  • Een beter imago van de beroepschauffeur;
  • Een hogere kwaliteit van alle Europese beroepschauffeurs;
  • Gelijke eisen voor alle Europese chauffeurs.

Tarieven

ADR Basis Herhaling € 470,-

Examen :

ADR basis           € 152,-

ADR Tank           € 152,-

Adr klasse 1       € 143,50

ADR klasse 7     € 143,50

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!