Bus opleiding

Nascholingscursus vakbekwaamheid

Meld u nu aan voor de Nascholingscursus vakbekwaamheid.

Iedereen moet binnen 5 jaar na het halen van zijn vakbekwaamheid via Nascholing zijn vakbekwaamheid verlengen.

Wat is het?

Iedereen die vanaf 10 september 2008 slaagt voor zijn vakbekwaamheid krijgt vijf jaar de tijd om zijn vakbekwaamheid te verlengen. Voor hen die voor 10 september 2008 hun vakbekwaamheid hebben gehaald geldt de eerste keer een periode van zeven jaar. Dit doet de chauffeur door het volgen van de 35 uur nascholing.

Indien u niet binnen de gestelde termijn voldoet aan de Richtlijn Vakbekwaamheid mag u het beroep niet langer uitoefenen! De Richtlijn Vakbekwaamheid is dus een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering en uw opleiding.

Wij adviseren chauffeurs om jaarlijks een deel van de nascholing te volgen en niet alle nascholing op het laatste moment te plannen. Als elke chauffeur tot het laatste moment wacht met nascholing, zou er een capaciteitstekort kunnen ontstaan, waardoor chauffeurs hun vakbekwaamheid niet tijdig kunnen verlengen

Voor bedrijven en grote groepen cursisten kunnen wij speciale dagcursussen verzorgen. In overleg met u en uw werknemers zijn alle opleidingen (zowel theorie als praktijk) individueel te plannen en geheel naar uw wensen te verzorgen. Op aanvraag kunnen wij uw bedrijf een gespecificeerde offerte sturen.

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!