snelheid, efficiency, kosten-bewustzijn en nauwkeurigheid

Opleiding magazijnmedewerker

In een magazijn vindt het logistieke proces van ontvangst, opslag en uitlevering plaats.

Er komen goederen binnen die tijdelijk opgeslagen worden en vervolgens naar klanten uitgeleverd moeten worden. En magazijn medewerker verricht werkzaamheden op het gebied van goedereninslag, -opslag, -overslag en -uitslag. Daarbij zijn snelheid, efficiency, kosten-bewustzijn en nauwkeurig en zorgvuldig werken van groot belang.

Wat is het?

Het doel van deze opleiding is het bevorderen van bewust en veilig werken met de heftruck/reachtruck. In deze opleiding worden v.w.b. de veiligheidsrichtlijnen de regels van het AI-14 toegepast.

Theorie

Binnen het theorieonderdeel zullen de volgende zaken aan bod komen. Veiligheid ingevolge AI-14, Vakkennis op het gebied van stapelmiddelen, opslagmethoden en stabiliteit.

Praktijk

Binnen het praktijk deel zal nader ingegaan worden op: Inspectie van de hef- of reachtruck, Efficiënt sturen, Lastbehandeling en Veiligheid algemeen

 

Cursusinfo

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. De deelnemer dient de Nederlandse taal in woord en geschrift te beheersen. Veiligheidsschoenen verplicht.

Cursusduur

De opleiding voor de incidentele chauffeur duurt, afhankelijk van de ervaring, 1, 2 of 3 dagen. De opleiding voor de beroepsmatige chauffeur duurt, afhankelijk van de ervaring, 4 of 5 dagen.

Lestijden

Opleidingen vinden plaats tussen 08.30 en 16.00

Groepsgrootte

Minimaal 4 en maximaal 6 personen. U kunt per persoon inschrijven.

Locatie

Hoofddorp.

 

Startdata

Iedere werkdag kan de opleiding gestart worden.

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!