Motorrijles Haarlem

Motorrijles in Haarlem? Dan kies je voor de regionale specialist: Van Sprang & Tempo. Wij staan bekend om onze kwaliteit, het hoge slagingspercentage en de individuele benadering. Om het motorrijbewijs te halen moet je twee praktijkexamens doen: verkeerdeelname en voertuigbeheersing. Van Sprang heeft in Haarlem een eigen afgesloten motoroefenterrein, dat ook door het CBR als examenterrein wordt gebruikt.

Rijbewijs A

Het motorrijbewijs, officieel het rijbewijs A, bestaat uit drie categorieën: A1, A2 en A onbeperkt. Welk rijbewijs jij nodig hebt, hangt af van het vermogen van je motor, je leeftijd en ervaring op de weg. Het rijbewijs A1 is voor de lichtste motoren. De minimumleeftijd hiervoor is 18 jaar. Daarna volgen A2 en A onbeperkt. Het motorvermogen, de minimumleeftijd en het benodigde aantal jaren rijervaring lopen stapsgewijs op.

Proefles motorrijbewijs

Wil je weten of motorrijden iets voor je is? Schrijf je dan in voor een motorproefles. Voor € 10,- rijd je twee uur op ons eigen motoroefenterrein. Daarna kan de instructeur een inschatting maken van de hoeveelheid lessen die je nodig hebt. Aan de hand daarvan kun je kiezen voor losse motorrijlessen of een motorlespakket. Bijvoorbeeld een compleet motorrijbewijs voor € 995,- Kijk voor meer info bij onze tarieven.

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!