Referenties

Lockerbox

Langs deze weg willen wij u en uw team onze welgemeende complimenten overbrengen voor de zeer vakkundige, resultaat gerichte, geduldige en plezierige wijze van lesgeven aan de deelnemers van ons bedrijf. Zowel de theorielessen als de praktijklessen werden door hen als uitstekend ervaren. Natuurlijk leert de ene kandidaat sneller dan de ander maar daarbij kwam dan de extra examentraining nog beter tot zijn recht. Zodra wij weer werknemers in de gelegenheid willen stellen een rijopleiding te volgen zullen wij zeker van uw diensten gebruik maken.

Het bovenstaande zullen wij ook gevraagd en ongevraagd aan relaties overbrengen.

Hartelijk dank voor uw inspanningen,
met vriendelijke groet,
mevr. T. Leurs
Lockerbox NL  BV

Paswerk

De samenwerking met Van Sprang en Tempo is soepel. Er zijn korte lijnen en de communicatie is helder en compleet. Onze cursisten, die vaak wat extra aandacht nodig hebben, worden goed begeleid; er wordt veel moeite gedaan om hun cursus succesvol te laten verlopen.

Karin Jansma
Opleidingscoordinator

Post nl.

Voor mij is onze samenwerking prettig en goed. Offertes worden snel en overzichtelijk geleverd. De bereikbaarheid van jullie is goed. Bij vragen en opmerkingen wordt er adequaat gereageerd. Jullie zijn flexibel in het plannen van de cursussen. En de prijs/kwaliteit verhouding is in orde.

Ik heb mijn ervaring met Van Sprang & Tempo voor de opleiding tot heftruckchauffeur.

Rianne Goedmakers-de Bont
mobiliteitsadviseur

Heinis logistics

Wij als firma Heinis Logistics hebben 25 chauffeurs verdeeld over 3 zaterdagen  op onze eigen bedrijf in Zwanenburg de module Digitale tachograaf laten volgen.  Van Sprang & Tempo heeft dit in opdracht van ons georganiseerd. Wij en onze chauffeurs waren hier erg tevreden over. Er werd op een leuke manier les gegeven en  er bleken meer mogelijkheden op de digitale tachograaf te zitten als alleen maar werken, rusten, rijden en papierwerk. Dit word goed opgepakt door onze chauffeurs.

Bart van der Kort

BUKO

organiseert op 1 en 8 oktober een opleidingsdag voor al zijn beroepschauffeurs. Op deze zaterdagen gaan 85 BUKO-chauffeurs een dag lang intensief aan hun vaardigheden werken op het BUKO Bedrijvenpark in Beverwijk. Spiegels afstellen, remtechniek, manoeuvreren en tal van andere zaken komen aan bod in een nascholingsprogramma dat de Europese Unie voor het beroepsgoederenvervoer verplicht heeft gesteld.De Europese Richtlijn Vakbekwaamheid schrijft voor dat beroepschauffeurs in het goederenvervoer een nascholingsprogramma volgen van 35 uur binnen een periode van vijf jaar. Sommige bedrijven kiezen ervoor om hun chauffeurs éénmalig een programma van een week te laten volgen. BUKO daarentegen vindt het beter om de kennis en kunde van haar medewerkers jaarlijks op peil te houden met nascholingsdagen.Het is van het grootste belang dat onze chauffeurs veilig acteren in het verkeer en dat ze in hun dagelijks werk goed kunnen anticiperen op gevaarlijke situaties. Nu heeft BUKO zeer verantwoordelijke rijders maar het kan geen kwaad om aan je vaardigheden te blijven werken’, aldus HR Manager Johan de Wit.Deze opleidingsdag wordt elk jaar herhaald als een opfriscursus voor gevorderden. Op 1 oktober zullen de chauffeurs van alle BUKO-divisies aan de scholing deelnemen.
Het programma, dat BUKO met scholingsorganisatie Van Sprang & Tempo heeft ontwikkeld omvat o.a. verkeerskennis, digitale tachograaf, het Nieuwe Rijden, zit –en stuurhouding,
en spiegels afstellen. De Europese Richtlijn Vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs heeft als hoofddoel het vergroten van de verkeersveiligheid. Daarnaast moet de invoering van de richtlijn ook leiden tot milieubewust rijgedrag en een reductie van brandstofverbruik.BUKO Services is gespecialiseerd in transport, bouwplaatsinrichting, tijdelijke huisvesting, verkeersvoorzieningen en sanitaire faciliteiten.

BUKO werkt onder meer in opdracht van bouw- en wegenbouwondernemingen, gemeenten en provincies, industriële bedrijven, instellingen in de zorg, het onderwijs, de detailhandel en organisaties op het gebied van sport, evenementen en recreatie. Er werken zeshonderd medewerkers. Het hoofdkantoor zit in Beverwijk.
Meer informatie: www.buko.nl

Particulier

Ik heb me autorijbewijs bij van Sprang & Tempo gehaald.Als advies na me proefles kreeg ik een pakket aangeboden die bij mij goed van pas kwam. In me pakket zat me hele rijopleiding.Na een zaterdag theorie leren op de rijschool slaagde ik voor me theorie de week erop. De lessen waren heel leerzaam en gezellig voor omdat je instructeur echt wil dat je leert rijden en niks van je verwacht in het begin.

Daardoor ben je ook zelfverzekerder als je rijd en der maten de opleiding dichter bij het einde kwam merkte ik al snel dat je groot en deels zelfstandig kon rijden. Door de 2 CBR examens kon ik mijn vaardigheden al halen en was het praktijk examen een stuk rustgevender. Dankzij van Sprang & Tempo heb ik me rijopleiding in 1 keer gehaald

Jimmy Jansen

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!