Schrijf je nu in voor

De motoropleiding

Je begint met een proefles om direct daarna de opleiding verder te boeken. Eerst kijken of het motorrijden wat voor je is? Schrijf je dan in voor de proefles.

Waarom?

  • Proefles;
  • CBR examens beschikbaar;
  • De snelste weg naar je rijbewijs.

Wat is het?

De Motorcompactopleiding start met een proefles. Direct daarna wordt de gehele opleiding geboekt. Dat betekent eerst module 1, voertuigbeheersing op ons unieke verkeersoefenterrein, met afsluitend een examen. Daarna module 2, de verkeerslessen en het eigenlijke rijden in het verkeer.

Na de proefles weet u dus precies, de planning en de examendata van uw gehele opleiding. De snelheid van de opleiding bepaalt u geheel zelf, maar kan al vanaf één week. Lessen worden altijd in dagdelen gereden (blokken van 2 of 4 uur) en worden tijdens kantooruren ingedeeld. De compactopleiding is een complete opleiding die over het algemeen intensief is en daardoor meer van u kan vergen dan een reguliere opleiding. Compactopleidingen zijn dan ook niet voor iedere leerling de beste route naar het motorrijbewijs. Uw instructeur geeft hierover na de kennismakingsles een eerlijk advies.

Tarieven

1 uur motorrijles (60 minuten) € 58,00
Proefles € 35,-
Praktijkexamen voertuigbeheersing € 208,25
Praktijkexamen verkeersdeelneming € 295,25

Pakketprijs normaal 1.315,50 euro voor…..:

  • 14 uur praktijkles
  • 1 x examen voertuigbeheersing
  • 1 x examen verkeersdeelneming

alleen NU

€ 1250,-

 

Instructiefilmpjes

Klik HIER voor een greep uit onze instructiefilmpjes

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!