Bus rijbewijs halen

Je wilt buschauffeur worden en je woont in de regio Haarlem? Dan haal je het busrijbewijs natuurlijk bij Van Sprang & Tempo. Onze gemotiveerde en goedopgeleide instructeurs leveren altijd maatwerk. Geen cursist is hetzelfde, iedereen heeft z’n individuele leertraject. Schrijf je nu in voor een proefles. Dan krijg je daarna meteen te horen wat voor jou de snelste weg is naar het rijbewijs D.

Opleiding buschauffeur

Elke opleiding voor het rijbewijs D begint met de theorie. Dat bestaat naast verkeerskennis ook uit autotechnische en administratieve kennis. De cursus kun je volgen in een spoed- dag- of avondcursus. Tijdens de praktijkopleiding leer je om de bus in verschillende verkeerssituaties, onder verschillende weersomstandigheden onder controle te houden. Daarnaast krijgt iedere buschauffeur ook een praktijktoets, waarbij vooral de persoonlijke presentatie (kleding, taalgebruik etc.) aan bod komt.

Code 95

Buschauffeurs krijgen een code 95 in het rijbewijs. Dit betekent dat je vakbekwaam bent voor vijf jaar. Daarna is nascholing vereist. Meer informatie? (doorlink naar Code 95).

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!