Maak gebruik van onze

Kortingsdeal code 95 nascholing

Maak gebruik van onze kortingsdeal door nu je hele nascholing code 95 in te kopen.

Als je nu beslist om je complete 35 uur nascholing code 95 bij van Sprang & Tempo te boeken, dan maken wij de prijs voor jou super interessant.

Beste prijs

Dan ben je dus niet alleen verzekerd van een leuk, goed en uitdagend programma voor je verplichte code 95 bijscholing, maar heb je dit bij van Sprang & Tempo ook nog eens voor de beste prijs ingekocht.

En als je nu beslist om het hele 35 uur pakket bij ons in te kopen, dan is dit absoluut geen verplichting voor jou om ook die 35 uur gelijk te volgen. Het kan en mag natuurlijk wel, maar als je de verplichte bijscholing liever over een paar jaar uitspreid, dan is dat ook goed. Kortom wij zijn flexibel.

Verschillende cursussen

Als inhoud voor de cursussen bieden wij in de code 95 de meest verkochte soorten en mogelijkheden. De populaire “digitale tachograaf” is natuurlijk mogelijk, maar ook de altijd handige heftruck/reachtruck opleidingen plus elektrische palletwagen.
Of wat te denken van alle mogelijke veiligheidstrainingen zoals EHBO en VCA, kortom alles ligt binnen onze mogelijkheden.
Dit is slechts een kleine opsomming. Voor een compleet overzicht of een persoonlijke invulling helpen wij je graag verder.

Onze pakketten

Voor een overzicht van onze kant en klare pakketten klik hier

Meld je aan

Vul nu het formulier in en krijg gelijk onze kortingsdeal van 10% bovenop de al vaste lage prijs voor je code 95 pakket,

Heb je nog vragen, bel naar 023-537 04 08, mail naar info@vansprang.nl of chat gelijk even met ons via de chat op deze pagina!

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!