Camper rijbewijs Noord Holland

Met de camper op vakantie? Dan ben je verplicht om eerst het rijbewijs C1 halen. Dat kan snel en voordelig bij Van Sprang & Tempo in Haarlem. Op ons besloten oefenterrein leiden wij cursisten op uit heel Noord-Holland. Bij het C1-rijbewijs, vaak camperrijbewijs genoemd, is een medische keuring verplicht. Een gecertificeerde arts komt vooraf bij u langs om u te keuren.

Wat mag je besturen?

Het C1-rijbewijs geldt voor een voertuig tussen de 3500 en 7500 kg. Dat kan naast een camper, bijvoorbeeld ook een kleine personenbus of een paardenvrachtauto zijn.

Basispakket camperrijbewijs

Je kunt kiezen voor ons basispakket, daarmee haal je voor 1.480 euro je rijbewijs C1. Dat is inclusief medische keuring, lesmateriaal, 21 uur internettraining, theorie-examens RV1light en R2C rijtest, een screentest, dagopleiding (7,5 uur), een aansluitend praktijkexamen (1,5 uur) en de BTW. De theorieles voor het middelgrootrijbewijs volg je overigens online.

Code 95

Chauffeurs met een C rijbewijs (ook C1) krijgen tegenwoordig code 95 in het rijbewijs. Dit betekent dat je bekwaam bent voor vijf jaar. Daarna is nascholing verplicht. Meer informatie (doorlink naar Code 95)

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!