Vrachtwagen rijbewijs Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep en omgeving is Van Sprang & Tempo hèt adres voor het vrachtautorijbewijs. Wij bieden hoge kwaliteit vrachtwagenrijles tegen een voordelig tarief. Onze instructeurs staan bekend als enthousiast en vakbekwaam en helpen je snel aan het zogenoemde ‘grootrijbewijs’. Je kunt kiezen voor een compleet vrachtwagenrijlespakket of losse lessen.

Theorieles vrachtwagen

Verkeerskennis, autotechniek, vervoersadministratie. Er komt heel wat kijken bij het halen van een chauffeursdiploma. Voordat je met de praktijklessen kunt beginnen, moet je eerst je vrachtwagentheorie-examen halen.

Vrachtwagenpraktijkles

Tijdens de praktijkles oefen je in drie verschillende DAF-trucs op een besloten oefenterrein. Iedere praktijkopleiding start met een screentest van twee uur. Aan de hand daarvan, geeft de instructeur aan hoeveel lessen je nodig hebt om het examen te halen. Na de screentest weet je dus ook hoeveel het gaat kosten.

Medische keuring

Om een vrachtautorijbewijs te kunnen halen, moet je in het bezit zijn van een geldige geneeskundige verklaring. Heb je die niet? Dan kan Van Sprang & Tempo een medische keuring voor je verzorgen. Overige voorwaarden zijn, dat je minimaal 20 jaar oud bent en in het bezit van het rijbewijs B.

Code 95

Vrachtwagenchauffeurs krijgen tegenwoordig code 95 in het rijbewijs. Dit betekent dat je vakbekwaam bent voor vijf jaar. Daarna is nascholing vereist. Meer informatie (doorlink naar Code 95)

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!