Over ons

van Sprang & Tempo

Verkeersschool van Sprang & Tempo heeft al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van het verzorgen van rijopleidingen (theorie- en praktijk). Verkeersschool van Sprang & Tempo behoort met haar ruim 25 medewerkers tot de grotere rijscholen van de regio. Continuïteit, kwaliteit en klantgerichtheid zorgen voor een hoogwaardige dienstverlening. Scholing van onze medewerkers en interne kwaliteit heeft onze voortdurende aandacht. Deze zelfde kwaliteit leveren wij uiteraard ook in Nieuw-Vennep alwaar ons geheel vernieuwde heftruckcentrum is geopend.

Kan ik je helpen?

Heb je een vraag of vind je niet wat je zoekt? Neem contact met mij op. Ik help je graag verder.

Britty Binnendienst

Erkende opleidingen

Onze opleidingen zijn officieel erkend door o.a. STL voor de SOOB subsidie en door het CCV en worden op kwaliteit gecontroleerd door het CCV. Wie bij ons wordt opgeleid, heeft de grootste kans van slagen. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij Verkeersschool van Sprang & Tempo hoog in het vaandel.

Maatwerk

Alleen hoge slagingspercentages zijn geen garantie voor kwaliteit. De goede reputatie van onze verkeersschool is mede te danken aan het feit dat onze opleidingen altijd op maat zijn. Hierdoor zijn wij beter dan wie ook in staat om vast te stellen wat onze leerlingen nodig hebben. Dat wil zeggen dat altijd eerst bekeken wordt aan welke specifieke eisen we moeten voldoen, voordat we starten met opleiden.

In onze vestigingen in Santpoort-Noord en Nieuw-Vennep zijn onze kantoren en onze theoriecentra gevestigd. Het kantoor is de spil van onze verkeersschool van hieruit geven wij ondersteuning aan alle instructeurs en medewerkers.

Theoriecentrum

In ons theoriecentrum verzorgen wij de cursussen voor de diverse theoriecertificaten met behulp van de nieuwste technieken zoals deze ook gebruikt wordt bij de examens bij het CBR en het CCV.

Wilt u uw rijbewijs halen bij een verkeersschool die staat voor kwaliteit en service, dan helpen wij u graag met het vinden van een passende cursus om u het felbegeerde papiertje te laten halen. Met ons moderne en klantgerichte opleidingsinstituut zijn wij u graag van dienst.

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!