CE Rijbewijs Noord Holland

Klaar voor het echte werk? Dan haal je je rijbewijs voor Vrachtwagen met Aanhanger bij Van Sprang & Tempo. Wij leiden chauffeurs op uit heel Noord-Holland. Wie dit rijbewijs haalt, krijgt een E achter C. Bij onze verkeersschool wordt geoefend met een automaat vrachtwagen (Daf 95) met daarachter een wipkar (middenasser).

Spoedcursus Vrachtauto met Aanhanger

De CE-cursus begint altijd met een screentest. Je kunt na de screentest besluiten om reguliere lessen te nemen, of een spoedcursus te volgen. Waar je ook voor kiest, de instructeur geeft na de screening altijd aan hoeveel praktijklessen je nodig hebt voor het CE-rijbewijs. Je weet dan dus ook exact wat jouw CE-cursus gaat kosten. Kies je voor de CE-spoedcursus, dan vragen we meteen het praktijkexamen aan en plannen we de benodigde lessen in.

Medische keuring

Om de (spoed)opleiding Vrachtwagen met Aanhanger te kunnen volgen, moet je in het bezit zijn van een geldig Nederlands vrachtwagenrijbewijs. Bovendien heb je een geneeskundige verklaring nodig. Heb je die niet, dan kan Van Sprang & Tempo ook de medische keuring voor je verzorgen.

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!