Gratis vrw proefles

Gratis proefles

Ben je serieus geïnteresseerd in een carrière als vrachtwagen chauffeur profiteer dan nu van onze aanbieding bij van Sprang & Tempo en volg een GRATIS proefles voor het vrachtwagenrijbewijs.

Je gaat twee uur lang kennismaken met het vrachtwagen rijden, je krijgt uitleg over de theorie die je moet halen voor je opleiding, we bespreken alle overige stappen die je moet nemen voor de opleiding tot beroepschauffeur.

De gratis proefles is een goede manier om kennis te maken met je nieuwe toekomst als vrachtwagen chauffeur.

Denk je er al langer over na om de stap te nemen om vrachtwagen chauffeur te worden en wil je het belangrijkste facet van dat beroep, namelijk het rijden met een vrachtwagen, eens zelf ervaren maak dan nu die afspraak voor de gratis proefles zodat wij je precies kunnen vertellen hoe het traject eruit ziet en wat de kosten zullen zijn.

Proefles boeken

Klik hier om de proefles gelijk online te boeken, bel ons op 023-537 04 08 of mail ons naar beroepsopleiding@vansprang.nl

Misschien wil je gelijk al een indruk krijgen van ons bedrijf en de opleiding tot vrachtwagen chauffeur en wil je meer informatie hebben, kom dan gewoon langs op ons kantoor aan de Daalmeerstraat 13 in Hoofddorp om de gratis afspraak te maken.

Proefles boeken

Geheel vrijblijvend

Zonder verplichtingen mag je deze proefles bij ons volgen, enige voorwaarden is wel dat je interesse hebt om beroepschauffeur te worden en het niet een wens is om een keer een stukje te willen rijden op een vrachtwagen.

Kies je na de proefles toch voor een andere opleider dan is dat geen probleem natuurlijk.

Proefles boeken

Vrachtwagen proefles

Gratis

Nog vragen? Bel direct met (023) 537 04 08.