E-achter-C

Van Sprang & Tempo CE opleiding

Je hebt je vrachtwagenrijbewijs al en wil verder! Of je wilt bij je werkgever gelijk met een trekker oplegger op pad?

Bij van Sprang & Tempo ben je op weg naar het snelste en voordeligste CE rijbewijs.

CE opleiding

De opleiding voor het E achter C (vrachtwagen met aanhangwagen) rijbewijs wordt bij onze verkeersschool met behulp van een automaat vrachtwagen met een wipkar erachter (middenasser) verzorgd. Dit is uniek en scheelt je behoorlijk in de kosten. De automaat scheelt je al rijlessen, maar ook de combinatie vrachtwagen met middenas aanhangwagen zal bijdragen in minder lessen en sneller resultaat.

Wil jij (of je werkgever) dat je naast het halen van je rijbewijs ook nog ervaring met een schakel vrachtwagen of trekker opleggen op doet, dan is dat geen probleem natuurlijk. Ook dat is weer mogelijk bij van Sprang & Tempo

Maak nu direct een start met je opleiding en plan een proefles. Met de proefles krijg jij een goed beeld van de opleiding, wat wordt er gevraagd van je? hoeveel kost het? hoe lang duurt het? en niet te vergeten “vind ik het leuk”? kortom antwoorden op belangrijke vragen.
De proefles kost maar 80,- euro*, duurt ongeveer twee uur en is geheel vrijblijvend.

Niet twijfelen dus en gelijk online boeken.

*Excl. BTW, prijswijzigingen voorbehouden.

Hoe?

De opleiding start met een 1,5 à 2 uur durende screentest. De screentest is een eerste rijles op de CE combinatie, waarna onze instructeur een gedegen advies kan geven omtrent het aantal benodigde dagdelen praktijkles. Na de screentest weet u exact de prijs voor uw opleiding. De screentest is echter niet verplicht om af te nemen. Tevens verplicht het afleggen van de screentest u niet tot het volgen van de opleiding, de screentest is geheel vrijblijvend.

Screentest

De screentest is geheel vrijblijvend, u kunt na de screentest ook besluiten om reguliere rijlessen te volgen in plaats van een compactopleiding.

Indien u besluit om na de screentest een compactopleiding te boeken, dan wordt direct uw praktijkexamen aangevraagd en uw dagdelen ingepland. U ontvangt hiervan altijd een schriftelijke bevestiging. U of uw werkgever weten na de screentest dus precies hoeveel uw rijopleiding gaat kosten en wanneer en hoe laat u op examen gaat. Een dagdeel bestaat uit vier aaneensluitende uren. Bijv. van 08.00 tot 12.00 uur of van 12.30 tot 16.30 uur.

Voorwaarden voor het volgen van een E achter C opleiding

Aan het volgen van een CE opleiding zijn enkele voorwaarden verbonden: U moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs C (vrachtwagen) en om examen te kunnen doen moet u in het bezit zijn van een geldige geneeskundige verklaring.

Tarieven

Startpakket:

  • Proefles/Screentest € 80,-
  • Startpakket 6 uur CE praktijkles en praktijkexamen € 1.009,-
  • Prijzen zijn excl. BTW

Voor een op maat gemaakte offerte belt u 023-537 04 08 of vult u de aanvraag voor een offerte in via het formulier hiernaast waarbij u even aan kunt geven of de opleiding particulier of zakelijk betaald wordt.

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!