Instructeur

Robert

Kan ik je helpen?

Heb je een vraag of vind je niet wat je zoekt? Neem contact met mij op. Ik help je graag verder.

Britty Binnendienst

Wat vind jij belangrijk bij het lesgeven

Duidelijk en concreet zijn naar je leerling toe en goed communiceren. Na elke les altijd een evaluatie en feedback geven. Benoem de punten die verbeterd moeten worden, maar benadruk ook de dingen die ze goed doen, want dat sterkt ze in hun zelfvertrouwen. Belangrijk vind ik ook, dat je structuur moet brengen in je lessen en moet zorgen voor een goede opbouw.

Wat vind je leuk aan lesgeven

Het mooiste aan les geven vind ik, dat je iemand iets leert waar ze, als ze er tenminste verstandig mee om gaan, hun leven lang plezier van hebben. Als je de opbouw in de lessen terug ziet, als de leerling elke week een stukje beter wordt, is dat heel mooi om te zien. Ook de interactie met mensen in de verschillen in geaardheid, karakters en emoties maken het allemaal erg afwisselend.

Wat is jouw mooiste moment om nooit te vergeten?

Iedere leerling is uniek, heeft zijn of haar eigen verhaal en van sommigen blijven er altijd momenten hangen die je nooit meer vergeet. Ooit had ik een leerling met een vorm van autisme, hij was super enthousiast en vond autorijden geweldig! De opleiding vergde echter wel wat meer tijd en geduld en inspanning dan de gemiddelde leerling, na 1½ jaar was hij klaar voor het examen. Toen hij slaagde, was dat behoorlijk emotioneel, want het was tevens zijn verjaardag.

Benieuwd naar onze aanpak?

Onze leerlingen geven ons gemiddeld een 9!