Rijbewijs

Rijbewijs C

Rijbewijs C is het verplichte rijbewijs voor de vrachtwagen. Als je niet alleen het rijbewijs C wil halen maar ook van het vrachtwagen rijden je werk wil maken moet je ook de Code 95 halen.

Je Code 95 is de aantekening op je rijbewijs C dat je het vak beroepsmatig mag beoefenen. Een uitgebreide uitleg van de beroepsaantekening Code 95 kun je HIER vinden.

Specialisten

Wij bij van Sprang & Tempo zijn de specialisten voor de opleiding rijbewijs C.
van Sprang & Tempo is namelijk een echte beroepsopleider voor de transportsector, wij verzorgen geen autorijlessen en geen brommer rijlessen maar wij bij van Sprang & Tempo focussen al onze aandacht op het rijbewijs C maar natuurlijk ook alle andere beroepsopleidingen zoals het aanhangwagen rijbewijs zowel voor de C (het CE rijbewijs)als voor achter de personenauto (rijbewijs BE).

Prijs-Kwaliteit verhouding

Door deze focus bieden wij voor het Rijbewijs C de beste prijs kwaliteit verhouding die je in de hele regio kunt vinden, zeer hoge slagingspercentages voor theorie en praktijk. Gemotiveerde en enthousiaste docenten en top materiaal om je opleiding mee te volgen zowel voor de theorie als voor de praktijk.

Geïnteresseerd?

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden boek dan hier je proefles.
Je krijgt tijdens deze proefles een indruk van ons bedrijf.
Je krijgt een advies mee voor de opleiding.
Dus na afloop weet jij ook ongeveer hoeveel tijd en hoeveel geld het rijbewijs C jou gaat kosten.

Wil je uitgebreid lezen wat voor stappenplan wij hanteren voor het Rijbewijs C kijk en klik HIER.
Wil je gelijk een proefles rijbewijs C online boeken klik dan HIER.

Maar natuurlijk staan we je ook graag telefonisch of persoonlijk te woord, bel ons of mail ons, maar langskomen kan natuurlijk ook op ons kantoor in Hoofddorp aan de Daalmeerstraat 13 (Industrieterrein Noord) dat wordt straks toch jou startpunt voor het rijbewijs C.

Nog vragen? Bel direct met (023) 537 04 08.