ANWB rijopleiding van Sprang & Tempo

Verkeersschool van Sprang & Tempo is in 2014 voor alle autorijopleidingen een intensieve samenwerking met de ANWB rijopleiding aangegaan. In de praktijk betekent een zeer vertrouwde grote landelijke naam ANWB gecombineerd met de naam die al 45 jaar toonaangevend is in de regio, DUS van Sprang & Tempo.

Samen kunnen wij jou dus een nog betere service geven, een nog snellere en betere kans op je rijbewijs.

Met de kwaliteitseisen van de ANWB en de bij van Sprang & Tempo altijd aanwezige persoonlijke aanpak is er geen reden meer om te twijfelen.

Twijfel je nu toch nog een beetje, neem dan in ieder geval een vrijblijvende proefles bij ons, klik HIER om direct naar de inschrijfpagina te gaan. Na deze proefles krijg je niet alleen een eerlijk advies van onze docent, maar je krijgt ook nog een uitgebreide uitleg van al onze mogelijkheden. Alles is natuurlijk geheel vrijblijvend. Dus als je dan nog denkt “niet voor mij” dan weet je in ieder geval zeker dat je jezelf goed georiënteerd heb op je rijopleiding!

Autorijden is altijd een persoonlijke opleiding, een goede autorijopleiding zal voor niemand gelijk zijn. Natuurlijk hebben wij bij de ANWB rijopleidingen van Sprang & Tempo ook interessante pakketten voor jou om uit te kiezen. Naast de gebruikelijke interessante pakketprijs, kun je bij ons ook unieke extra kortingen verdienen. Heb je bijvoorbeeld overdag tijd kunnen maken voor je opleiding, dan krijg je van ons weer extra korting. Kom je bijvoorbeeld naar een centraal startpunt levert dat je weer extra korting op zoals ook een ANWB lidmaatschap in de familie je weer dikke korting oplevert.

Er is veel aan de hand in de wereld van de “rijscholen` veel faillissementen, veel leerlingen die hun geld van hun pakket kwijt zijn. Rijschoolhouders die er met lesgelden vandoor zijn, rijscholen die slechte kwaliteit leveren, etcetc. Door een wildgroei aan rijscholen de laatste jaren doen helaas deze verhalen wel eens de ronde. Kies daarom voor zekerheid bij een grote landelijke naam samen met een sterke regionale speler.

Bij ANWB van Sprang & Tempo hanteren we ook geen strenge zakelijke regels, ben je niet tevreden en komen we er samen niet uit, dan krijg je bij ons gewoon gelijk netjes je centjes terug.

Theorie opleiding

Waarom theorieles?

Tijdens de theorietraining worden mogelijke examenvragen op dezelfde wijze geoefend als tijdens het officiële CBR theorie-examen én aansluitend behandeld, zodat je weet wat je fout hebt gedaan. Na deze theorietraining ga je op theorie-examen. Dus na één dag leren, lezen, puffen, opletten maar vooral ook plezier beleven kun je in het bezit zijn van het felbegeerde theoriecertificaat.

1-daagse theorietraining

In één dag je theoriecertificaat halen met een van onze succesvolle theorietrainingen. Schrijf je nu in! De trainingen vinden altijd plaats op zaterdag.

Een 1-daagse examentraining is de manier om je theoriecertificaat te behalen, wel eerst thuis de leerstof al een beetje doornemen om tijdens de cursus optimaal gebruik te maken van de examentrainingen.

Wat kost het?

De kosten voor deze auto theorietraining bedragen € 60,-. Voor inschrijving kun je contact opnemen met je instructeur of direct even bellen of mailen naar ons kantoor.

Waarom theorieles?

Tijdens de theorietraining worden mogelijke examenvragen op dezelfde wijze geoefend als tijdens het officiële CBR theorie-examen én aansluitend behandeld, zodat je weet wat je fout hebt gedaan. Op de maandag na de theorietraining ga je op theorie-examen. Dus na één dag leren, lezen, puffen, opletten maar vooral ook plezier beleven kun je in het bezit zijn van het felbegeerde theoriecertificaat.

Nog vragen? Bel direct met (023) 537 04 08.