Heftruck opleiding

Voor je heftruck opleiding in de randstad moet je op zeker bij van Sprang & Tempo zijn. Niet alleen kwalitatief zeer goede opleidingen maar ook nog eens zeer scherp geprijsd.

Heftruck certificaat verplicht

Het Heftruck certificaat wordt bij steeds meer opdrachtgevers verplicht gesteld. Voorkom dus problemen op de werkvloer of straks tijdens een sollicitatie en zorg dat je het certificaat in je zak hebt.

Één- of twee-daagse opleiding

Als je een heftruck opleiding volgt bij van Sprang & Tempo wordt er gekozen tussen een ééndaagse of een tweedaagse opleiding. Op basis van ervaring wordt jij ingedeeld voor de juist opleiding en zorgen wij altijd dat jij aan het einde van je heftruck opleiding slaagt voor het heftruckcertificaat.

Eigen opleidingscentrum

Bij van Sprang & Tempo verzorgen wij de heftruckopleidingen in ons eigen heftruck opleiding centrum in Hoofddorp, deze ruimte is goedgekeurd door alle instanties om examens af te nemen. Voldoende ruimte dus om je praktijk te trainen voor de heftruck opleiding.

Wij geven de theorie en de praktijk van heftruck opleiding door elkaar heen, je zit dus niet een hele dag alleen in een theorielokaal maar na een klein beknopt stukje theorie ga je iedere keer dat onderdeeltje gelijk in de praktijk toepassen. Dit maakt de heftruckopleidingen bij ons voor iedereen leuk en leerzaam en vooral haalbaar.

Examen

Je doet aan het einde van je heftruck opleiding altijd gelijk je examen bij ons. Eerst je theorie examen, en dan je praktijk examen erachteraan. In de voor jou vertrouwde opleidingsruimte, met je vertrouwde docent erbij.

Examengarantie

Wij bij van Sprang & Tempo zorgen altijd dat je het certificaat haalt. Als het dus de eerste keer niet lukt, betalen wij je her examen en mag je dus gratis op onze kosten het nog een keer proberen.

Een heftruck opleiding met garantie dus!

Contact

Voor informatie vul je het formulier op deze pagina in, bel ons op 023-537 04 08, mail naar beroepsopleiding@vansprang.nl of chat met ons via de chatbox

Prijs

€ 132,50*
* per cursusdag, excl. btw en incl. lunch

Nog vragen? Bel direct met (023) 537 04 08.