slide_handshake

C rijbewijs halen

Je wil het C rijbewijs halen, wat een goede keus! Door je rijbewijs C te halen heb je namelijk een echte beroepsopleiding gevolgd en heb je straks veel goede kansen op de arbeidsmarkt.
De transport wereld staat te springen om goede en enthousiaste chauffeurs. Nadat je het rijbewijs C hebt gehaald kun je vaak gelijk al aan de slag. Dus begin hier jou traject voor het C rijbewijs halen.

C rijbewijs beroepsmatig

Je kunt kiezen uit twee opleidingen om je vrachtwagen rijbewijs te halen, je kunt ervoor kiezen om beroepschauffeur te worden, je moet dan het C rijbewijs halen met code 95. Je wil namelijk je beroep maken van je vrachtwagen rijbewijs en dan ben je ook verplicht om naast je C rijbewijs te halen ook je code 95 aantekening op je rijbewijs te halen.
Als je precies wilt weten hoe je opleiding eruit ziet klik je HIER

C rijbewijs als hobby?

Je kunt ook je C rijbewijs halen zonder code 95, je mag dan wel rijden op een vrachtwagen maar je mag geen betaalde arbeid op de vrachtwagen verrichten. Kortweg dan mag je dus niet betaald worden voor je werk, wordt je wel betaald dan ben je dus beroepschauffeur en moet je verplicht ook je code 95 op je rijbewijs hebben.
Voor het complete overzicht van alle mogelijke vrijstellingen voor je code 95 klik HIER.

Samenvatting

Het vrachtwagen rijbewijs halen is bij van Sprang & Tempo kiezen voor de snelste, goedkoopste en leukste opleider in de regio! Kies dus bij het C rijbewijs halen voor ons en boek gelijk die…….
vrijblijvende proefles HIER
of mail ons
of bel ons
of kom langs op kantoor.
Aan een proefles zitten geen verplichtingen, je krijgt wel een goede indruk van onze bedrijf, onze docenten en vooral ook van de kosten om het vrachtwagen rijbewijs te halen.

Nog vragen? Bel direct met (023) 537 04 08.